lauantai 21. helmikuuta 2015

Lempimusiikkini

Hei!
 
Minä, kutein useimmatkin ihmiset, kuuntelen paljon musiikkia. Kaikki ei ole klassista, vaan kuuntelen myöskin poppia ja soulia ja räppiä yms. Minusta on ihanaa, että on niin monta musiikkigenreä. Jokaiselle löytyy jotakin.
Minulla ei ole suosikkiartistia/-bändiä, enkä fanita ketään. En vain osaa fanittaa ketään. Olen useampaan otteeseen yrittänyt (joo tiedän sen olevan erittäin epätoivosta), mutten ole koskaan onnistunut. En jaksa kuunnella saman artistin/bändin musiikkia paljoa, että voisin sanoa olevani fani.
 
Tässä kuitenkin muutama tämän hetken suosikkikappalettani:
 
 
Tämä kappale on minusta kiva, koska se on niin rento. Aina, kun kuulen sen minun tekee mieli tanssia. Videokin on mielestäni hauska. Uptown Funk on vain sellainen kappale, josta tulee aina hyvä fiilis. Se toimii erittäin hyvänä fiiliksen nostattajana esim. silloin, kun joku asia ottaa päähän tai harmittaa.
 
 
Tätä kappaletta olen kuunnellut viime päivien aikana todella paljon. En tiedä mikä tuossa kappaleessa on, melodia vaikko sanat. Ehkä molemmat. Pidän erittäin paljon siitä, että kappaleen alussa laulaja laulaa ilman säestystä. Minun mielestäni Carly Rose Sonenclarin versio on paras, vaikka alkuperäinen esittäjä on Nina Simone. Hänenkin versio toki kannattaa käydä kuuntelemassa. :)
 
 
Tämä kappale on mahtipontinen. Itse lauloin tätä syksyllä. Tiesittekö, että Andrea Boccelli on sokea? Minun mielestäni hänellä on todella upea ääni. Sitä on vain ilo kuunnella.
 
 
Tämä teos on yksi kestosuosikeistani. En vain voi ymmärtää, miten Tsaikovski on voinut säveltää noin ihana teoksen. En varmaankaan koskaan kyllästy sen kuuntelemiseen. Konserton kaikki osat ovat ihania ja ne muodostavat niin täydellisen kokonaisuuden. En tosin osaa sanoa, kenenkä esittämä versio on paras. Ehkäpä David Oistrakhin versio on lempparini.
 
Ettäs tällaista postausta tällä kertaa. Kommentoikaa mielipiteitänne!
 
~Charlotte~
 
P.S. En päässyt soittamaan RSO:n solistiksi. :(

8 kommenttia:

  1. Tosi hyvä tää sun blogi. Mielenkiintoista luettavaa. Tuskin maltan oottaa sun uutta päivitystä!

    VastaaPoista
  2. Tykkään tästä blogista :) Ja tää päivitys on oikein hyvä, tajusin etten olekkaan yksin vaikka kuuntelen tosi monenlaista musiikkia!
    Ens vuonna sit uusi yritys RSO: hon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos blogi miellyttää. Ensi vuonna vaan uutta yritystä RSO:hon. :)

      Poista
  3. tosi mukavaa tekstiä luettavaksi jatka toki kirjoittelua carla marla

    VastaaPoista
  4. itekki tykkään tosi monenlaisesta musiikista mutta erityisesti rokkenrollista :) tosi kiva blogi sulla

    VastaaPoista