maanantai 2. heinäkuuta 2018

Olen saapunut New Yorkiin!

Moi!

Meikäpoika on nyt vihdoin saapunut ja kotiutunut tänne New Yorkiin. Lensin tänne Reykjavikin kautta ja lentoni saapui JFK lentokentälle pari tuntia myöhässä. Olin kuitenkin salaa vähän onnellinen siitä, että lento oli myöhässä, koska laskeutuessamme sain otettua kivoja kuvia. 


Täällä NYOssa (USA:n kansallisessa nuoriso-orkesterissa) on ainakin tällä hetkellä todella kilpailullinen ilmapiiri. Tänään on meneillään koesoitot, joissa päätetään ketkä on äänenjohtajia. Olen jo soittanut oman koesoittoni tänään aamupäivällä, se meni aika keskiverrosti. Ei ollut minun osaltani mitään huippusoittoa. Jännityksen aiheuttama adrenaliini rupesi purkautumaan kesken koesoittoni ja joissakin paikoissa rupesin tärisemään. En sitten yhtään osaa sanoa kuinka paljon se kuului läpi, mutta toivottavasti ei liian paljon! 

Me asutaan täällä sellaisella yliopiston kampuksella. Jaan huoneen alttoviulistin, Sophien, kanssa. Hän vaikuttaa mukavalta. Me olemme samassa huoneessa koko harjoitusperiodin ajan ja koko kiertueen ajan. 

En pysty yhtään sanomaan kuinka paljon kerkeän tänne päivittelemään, meidän päivät näyttää olevan todella täysiä. Jos haluaa seurailla kuulumisiani, kannattaa kurkata Instagramiin, jossa käyttäjätilini on @chillaa1999. Sieltä varmasti löytyy päivityksiä! 

~Charlotte~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti